View Single Post
Staro 29.11.2013., 20:02   #1788
Nybelung
Guest

Pardon, mislio sam prvo na Zastavin 8x57J karabin, koji je inače najpopularnija puška "u našem selu", neznam kako je kod vas. A municije najviše za kalašnjikove ima. Trebat će još dosta godina od rata proć da se to počisti ili ispuca. Pištolja raznih ima, ali ništa nije brojno ko Zastave i Tokarevi 7.62x25 kalibra, i Zbrojovke.
Ako se spremate za apokalipsu Krškog ne treba vam ništa uvozno, nema NATO municije po podrumima.
Nije šteta, vojni kalibar je ionako loš za potrebe lova i ganjanja zombija. Dizajniran je da onesposobi metu, ali ako je moguće bez trenutne smrti. Vojsci je dobro kad jednog ranjenog trojica odnesu, to je 4 manje na prvoj crti. Ali ljutom Pseudogiantu bi tako mal kalibar bio ko ubod komarca.

Inače, ne pišem ja ovo da nekog nagovorim da se šulja okolo i krade lovcima municiju. Nego čisto za potrebe role playa u DayZ i STALKERu. Ja kad je god moguće nosim samo oružje iz zemalja Varšavskog pakta. Ne mogu se ufurat u ulogu amurikanca s M4-kom.

Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Uglavnom, nije ni u bilo kojem slučaju ni približno isto igra i stvarnost
Naravno da nije. Zato i napisah da od automatskog oružja i nema neke koristi. U stvarnosti bi se 99% vremena sakrivao, a onih 1% ganjao kakvog guštera, zeca ili ako bude sreće krme.
  Reply With Quote