Citiraj:
Autor MAGARAC
Nema toga Golfa 2 GTI kojeg bi uzeo rade od dobre HF Turbo i.e. sto nebi bas rekao za tebe ali to nije ni cudno za ova podneblja. Onda jos linkas HF Turbo, jao. Taj auto nije uopce "obican" ali mogu shvati da tebi je. Ja sam ga vozio vise puta, skoro i kupio, kupio sa GTT umjesto i apsulutno ga obozavam ali tesko da bus to ti shvatil sa takvim stavom pogotovo.
|
Baš si pravi nositelj svog nicknamea

Di si ti iz mog posta isčitao išta o golfu ili ikakvo spominjanje ili usporedbu s ičim drugim osim dvije fotografije lancie delte!?!?
Ja sam ti samo zorno pokazao i dokazao očitu razliku između 2 verzije istog auta, za kojeg si ti napisao da čak i obična verzija izgleda isto. Ili moram polako pisat da lakše pročitaš? Ne, nisu isti auti, štoviše, 'običnu' hf sam vozio cca pol godine, prije 13g fyi

(1.6 hf turbo), i auto je jedno 5x ružniji od hf integrale koja mi je bila wet dream, ali totalno cjenovno nepristupačna. Em što si se sad pros..o s tim postom (oba auta na fotografiji su lancia delta hf turbo, znalče moj

), em što pišeš blesavoće, i kad ti se to demantira, ti u skladu sa svojim nickom napišeš real deal od posta. GJ -.-
Konstruktivnost 0, čitanje s razumijevanjem -0
Edit:
Edit ti je prelol. Unbeliavable. Znači razgovaraš samo sa istomišljenicima. Konstruktivna rasprava, različitost ukusa, prihvaćanje tuđeg mišljenja su nepoznanice? Odlično. Znači svi moramo vozit iste aute i voljeti iste stvari da bi mogli polemizirati o tome? Super. Mislio sam da forum služi upoznavanju i spoznavanju različitosti, prenošenju iskustava i tak tim stvarima...