View Single Post
Staro 28.11.2013., 18:31   #865
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Vec sam par puta pisao mini tutorial za utrke.... Dakle, najbolje su General Admission karte. Zasto?
Zato jer gdje god da sjedis, ne mozes vidjeti sve, vec samo jedan dio, a sa GA kartama se setas i ubodes najbolju poziciju blizu nekog velikog zaslona i uzivas.
Recimo na Spa mozes sjediti samo na podu, dok u Monzi mozes i na tribinama, metalnim ili kakvim vec, ali moras jako rano doci da bi ih uhvatio (neki cak spavaju poslije kvalifikacija)

Sa Hockenheimom nemam iskustva, ali sigurno nije problem doci do staze jer se sjecam da smo prije dvije godine na putu za Spa, prosli odmah pored staze

Moje misljenje je da je Monza mozda najbolja staza za prvi susret sa F1. Od Rijeke do Milana ima otprilike 450 km i nije toliko skupa. Koliko vidim po ovim cijenama na linku sto je Rino postao, Hock je skuplji.

Prosle godine u 12. mjesecu je bila akcija za Monzu, GA karta za citavi vikend 65 E Mislim da je bilo na F1 GPT. Ovdje smo kupovali za Belgiju prije 2 godine i bilo je sve OK.

Ako te zanima jos sto pitaj Ja polako kujem planove za iducu godinu Ali me muce neke stvari iz mog zadnjeg posta

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote