View Single Post
Staro 28.11.2013., 09:26   #4097
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Ja nemam taj osjećaj.
Što se tiče moba sve je ok osim te kamere, ali i dalje nevjerujem da se to nemože malo srediti...
Xperia X8 je kao stock dolazila bez dual touch-a. Mobitel je imao ugrađen cypress chip (većina modela, neki su imali synaptic), ali sam SE je onemogućio dual touch da mobitel nebi bio konkurencija skupljim modelima. Tad ga je NAA skužio i bacio u upotrebu i sa njegovim modulom (iliti romom) mobitel ima dual touch. I postoji još podosta takvih stvari i sa ovim i sa drugim mobitelima.
Tko zna kakva je situacija sa ZTE-om, možda mob unutra ima jači hardware i jaču kameru, jer sam čitao da taj
MTK6589 u načelu podržava kamere od 8-12MP.
Dali su oni mijenjali nešto direktno vezano sa hardwar-eom da ubace slabiju kameru ili su samo stavili nekakav software koji samo spušta broj pixela to ti za sad neznam reći. Probat ću pogledati kod kad mi dođe mobitel, ali android programiranje mi nije jača strana (a i kinezi imaju nekakvu retardiranu arhitekturu ). Možda ekipa koju znam sa XDA bude htjela malo pomoći, ali oni baš nevole kineze dali zbog samog kod ili samo zato što su "kinezi" neznam .
Developor Bruno koji razvija stvari za V987 bi mogao znati više o tome jer sam vidio da je napisao i svoj kernel za V987, a za takve stvari treba puno više znanja od soft modova koje recimo Carliv radi.
Ako ti se da probaj ga kontaktirati, čak mislim da sam vidio da je spreman portati svoj rom na v967s, samo mu trebaju nekakvi source fileovi sa našeg mobitela.
boris1408 je offline