View Single Post
Staro 27.11.2013., 23:13   #1614
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
A koga ti citiraš? Imaš neke dokaze za ovu bajku?
Izjave Roberta Horvata novinarima i državnom odvjetništvu. Informiraj se i prouči malo materiju prije ovakvih ispada.

Citiraj:
Komedija za čitat, zamisli, pretuko ga i onda još branio da mu se pomogne, pa to mala djeca ne bi povjerovala

Čovjeku su izmjerili promile u bolnici, 2.7, dakle pijandura, nije to Ostojićeva izmišljotina, a da je sam pao je SAM rekao policiji.
To što je bio pijan (izjavio je da se ne sjeća) ne znači da ga policajac nije napao s leđa, ozlijedio i to nakon što je ploča već razbijena (prema izjavi svjedoka Roberta Horvata) te da nije dozvolio da mu se hitno pruži pomoć.

Da je sam pao i to rekao policiji je izjava Ostojića. Odmah povjerovati u tu verziju? Smiješno.

Citiraj:
Ali su se brže bolje nakon tog slučaja sletile ove ostale dangube i napale policajca, odma mediji, buna, i eto, za sekundu se stvori priča koju ti sad trabunjaš.
Čovjeku bilo dosadno (ko i svima njima koji su u penziji), nema pametnijeg posla, napio se, išao takav pijan razbijat ploče i pao - case closed.
Opet tipično jeftino, paušalno i nelogično relativiziranje.
Da pokušaš razmišljati logično, nakon što si boldao da je ploča prvo razbijena, možda bi shvatio bi da je malo vjerojatna situacija da je čovjek razbio ploču, sam pao i ozlijedio se, a policajac ih ukorio bez da je ikog dotaknuo.
listerstorm je offline   Reply With Quote