Citiraj:
Autor listerstorm
Citirati Ostojića i uzeti to kao nesumnjivu činjenicu a istovremeno ignorirati izjave očevidaca? Smiješno.
|
A koga ti citiraš? Imaš neke dokaze za ovu bajku?
Citiraj:
Autor listerstorm
Riječ je o branitelju kojega je bez upozorenja, brutalno, možda i u pokušaju ubojstva, gotovo na smrt pretukao policajac Saša Sabadoš. Isti je potom spriječio pružanje pomoći teško ozlijeđenom branitelju i kao nagradu dobio organiziranu medijsku cenzuru, a potom i policijsku zaštitu.
|
Komedija za čitat, zamisli, pretuko ga i onda još branio da mu se pomogne, pa to mala djeca ne bi povjerovala
Čovjeku su izmjerili promile u bolnici, 2.7, dakle pijandura, nije to Ostojićeva izmišljotina, a da je sam pao je SAM rekao policiji.
Citiraj:
Pajčić je imao 2,7 primila alkohola i prema vlastitoj izjavi sam je pao na pod.
|
Ali su se brže bolje nakon tog slučaja sletile ove ostale dangube i napale policajca, odma mediji, buna, i eto, za sekundu se stvori priča koju ti sad trabunjaš.
Citiraj:
Kakvog čistog mira? Kakva masa ljudi? Boldati da se radi o ozljeđivanju nakon razbijanja ploče i to ne povezati malo bolje s događajem ?
|
Čovjeku bilo dosadno (ko i svima njima koji su u penziji), nema pametnijeg posla, napio se, išao takav pijan razbijat ploče i pao - case closed.