Citiraj:
Autor listerstorm
Radi li se ovdje o neupućenosti ili ignoranciji?
|
To ja tebe pitam.
Citiraj:
Vukovarski branitelj Darko Pajčić ozlijeđen je kada je sam pao na pod, a izmjereno mu je 2,7 promila alkohola, izjavio je danas ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.
|
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...9/Default.aspx
Citiraj:
Autor listerstorm
Riječ je o branitelju kojega je bez upozorenja, brutalno, možda i u pokušaju ubojstva, gotovo na smrt pretukao policajac Saša Sabadoš. Isti je potom spriječio pružanje pomoći teško ozlijeđenom branitelju i kao nagradu dobio organiziranu medijsku cenzuru, a potom i policijsku zaštitu.
|
Možeš li još patetičnije rezimirati slučaj? De još spomeni kako je pored tog branitelja kojeg je 'pretukao' bila i nepokretna strarica koju je također nokautirao.
Ti stvarno misliš da će bilo koji policajac iz čista mira napasti nedužnog čovjeka i brutalno ga prebiti i to još pred masom drugih ljudi?
Da nemaš i ti možda 2,7 promila?
P.S.
Citiraj:
Ostojić je time reagirao na prozivke Stožera za obranu hrvatskog Vukovara zbog sukoba s policijom u kojem je Pajčić ozlijeđen nakon što je razbio dvopismenu ploču na zgradi Policijske postaje Vukovar.
|
Pijan i još radi nered po gradu, mislim ono...
Neki stvarno nemaju pametnijeg posla nego provocirat policiju - koja radi svoj posao.