View Single Post
Staro 27.11.2013., 19:47   #2
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
http://www.xbitlabs.com/articles/cas...u-roundup.html

Minjaj taj vent ako je isti ka sa 4. stranice (osim ako zadnje 4 godine napajanje nije radilo ).

Ja sam ga mora minjat na 3 Delte (Chieftec GPS400/450 serija) nakon 2.5-3god. jer je najjeftiniji sleeve ležaj u njemu pa su ventovi otkazivali (i drugim korisnicima na netu).

Stavlja sam neke druge 12cm ventove, tada dostupne s nešto manje okretaja (Zalman ZM-F3 i još neki), provlačeći žicu iz napajanja s ostalim kabelima, i uštekavajući vent direkt u matičnu.

Nisam tija kemijat s 2>3 pin adapterima i uštekat ih na PCB napajanja, jer nisam bija siguran radi li još auto regulacija u napajanjima kako spada.

Uglavnom "obrnuti" položaj ventilatora kad se napajanje ugrađivalo u kučište, prašina, najgori tip ležaja (sleeve) i nepodmazivanje istog =

Da sad iden minjat 12cm vent bija bi to AC F12 PWM - jest da 1350rpm i 57cfm nije top score, ali FDB ležaj, kvaliteta izrade dotičnog venta i cijena od cca 40tak kuna ga svrstavaju u no brainer kategoriju.

Ah da napajanje je solidne kvalitete, radi ga Delta i bija je tadašnju best buy/seller - je li ovo tvoje izgubilo na efikasnosti s vrimenom (ka i uostalom svako napajanje) ovisi koliko dugo je radilo i u kakvim uvjetima (bar šta se tiče opterećenja).

BTW jača konfiguracija je malo širok pojam

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 27.11.2013. u 19:53. Razlog: BTW
Drvoje je offline   Reply With Quote