View Single Post
Staro 27.11.2013., 18:18   #4085
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor boris1408 Pregled postova
To recimo ag008 ne kaže kad ti uvali kupon . Skoro je i mene nagovorio da uzmem cubota i na papiru cubot je odličan, ali mislim da je sama stvarnost puno drugačija .

Moj problem nije ovo što si ti opisao. Meni normalno radi 3G mreža ovdje u Zg-u (gdje i živim), ali pošto nisam samo ovdje (radim po HR) onda se to dakako mjenja i kada nestane 3G signala onda se mob prebacuje i tu nastane povremeno njesra!
Problem je dakle u adekvatnom prebacivanju s jedne na drugu frekvenciju i vjerujem da je to do firmware-a ili nečeg sličnog.

Još nešto, za nekoga tko na ovom forumu nema nitijednu korisnu temu otvorenu smatram da nemaš apsolutno nikakvo pravo nikoga kritizirati za njegov doprinos (koristan) ovom forumu i njegovim članovima.

Nebi ovo pisao da ne pratim ovu temu od skoro samog početka i gdje vidim da nekima treba dodatno nacrtati neke stvari, a već netko je, ali evo budem ja opet tebi nacrtao (i ostalima koji nisu u stanju shvatiti sami).

Nitko vas ovdje ne tjera da nešto napravite mimo svoje volje, vi ste ti koji dolazite ovdje i tražite iskustva i savjete i preporuke itd. Dakle na vama, i isključivo i jedino vama je odluka koju donosite nakon što ste se ovdje informirali!
Član ag008 (barem koliko sam ja pročitao) nije apsolutno nikome uvjetovao da "mora" kupiti to i to ili taj i taj model!
Čovijek je (iz svojih razloga koje ni ti ni ja ni itko osim njega nemožemo znati pa stoga ni suditi) iznio svoje mišljenje o dotičnom uređaju. Dao si je truda (za razliku od tebe) da napiše neki kostruktivan post u vidu review-a. Ponudio je da se uz pomoć bona dobije još dodatni popust na cijenu uređaja (dakle bilo kojeg ne nužno GT99) na banggood-u i ti se tu usuđuješ praviti pametan sa svojom izjavom "To recimo ag008 ne kaže kad ti uvali kupon . Skoro je i mene nagovorio da uzmem cubota"!
Pametnom dosta.

Daj se poklopi ušima i ako nemaš ništa korisno za napisati onda radije samo čitaj jer to je očito jedino što si i radio od 2007. i to je uredu, ali onda radije neka i ostane tako jer "Situacija je sljedeća."

@MadDuke
nema druge kartice unutra, rootano od prvog dana (nemre se bez toga jelte) i sve radi uredno, sms, pozivi, wiber, whatsapp... samo eto, kada je 3G uključen onda se desi to kaj sam napisao i opisao.

Kao što sam napisao, na Edge sve radi super i nema tih problema, znači da je do prebacivanja između frekvi i/ili u vraćanju na istu!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline