Pridružujem se čuđenju napada od strane nekih na wnbeeeE...krajnje neprimjereno. Čovjek iznio svoje iskustvo a krenuli na njega taktikom "napad je najbolja obrana".
Dakle, lijepo molim članove da se suzdrže od daljnjih nepotrebnih napada.
Links je meni ok dućan i kupujem u njemu već godinama, naravno da se promijenio od onih "početnih" dana i ovakve teme mogu biti samo poticaj na poboljšanje ako netko od njih to prati.
Današnje zamjerke za zg: spore reklamacije, djelatnici u prodaji poprilično teško pronalaze iteme (ili im treba vremena ili ne uspiju naći).
Prije nekog vremena sam kupio jedan item kod njih u zg i odmah isti dan ga išao zamijeniti za nešto drugo. Nisu imali kod sebe pa kažu mogu povući iz druge poslovnice-dođe za par dana-petak ili pon-ONI će mene nazvati čim dođe (radnja se odvijala u srijedu). Ja reko ok i dam broj moba i to je to...
Petak-ništa
Utorak-ništa
Srijeda-skoknem do njih da provjerim...nije stiglo-ONI će mene nazvati!!!
Sljedeći tjedan utorak-zovem-nije stiglo
Četvrtak-dođem ponovno do njih-oh nisu primjetili-item je stigao al negdje na skladište il dućan il šta već i nisu obavijestili reklamacije, a trebao stići na reklamacije pa bi onda oni mene zvali...
Zamjerke:
Niti jednom me nisu zvali u ta dva tjedna i nisam dobio direktnu ispriku prilikom preuzimanja item-a (nego samo gore navedeno objašnjenje).
Također jedno više smiješno iskustvo (al isto nije na pohvalu). Tražio jedan item na njihovom webu i nađem i odem kupiti (bio sam u žurbi), kad ono djelatnica me uvjerava kako to oni nemaju uopće u prodaji...gledamo po njihovom webu (pretražuje ona, pretražujem ja i nemrem naći-žuri mi se, a nisam si zapisao onaj njihov ID po kojem se nađe odmah) i ništa odoh ja dalje...
Poslije dođem doma i u miru provjerim ponovno i naravno-nađem i zapišem si taj ID i odem kupiti...

Mislim da me djelatnica vidjela al nije mi se išla ispričati...