Citiraj:
Autor srale7
Vidio sam taj Lenovo, pogledao par reviewa, definitivno nije losa stvar, ali trazi određeni period navikavanja, a kako ce taj HTPC koristit i draga, mislim da to nece funkcionirat
Tek sam jucer vidio da k400 ima dvije verije, iskreno sam mislio da je razlika samo u "windows" tipki, ali sad vidim da ima razlike i to poprilično
U većini reviewa se kaze da k400 ne očarava svojom čvrstoćom i robusnošću i da je poprilično savitljiva/neuvjerljiva, tak da sam se lagano pomirio s tim i svakako ću otići u hgspot da ju vidim kako se ponaša "pod prstima". prije nego ju kupim.
EDIT: Sad bas gledam razliku izmedju obične i "R" verzije i razlika je poprilično velika, ali svda se ta tipkovnica zove "K400", pogotovo kod naših trgovaca i sad jednostavno ne znam o kojoj se verziji radi. Tim vise jer je raspon cijena na nabavi od 256 - 439 kn 
Mogli su ju jednostavno nazvat k410 i bok 
|
sve nove K400 su ti K400r

K400r je izaso lane (tako da sumljam da na lageru jos ima K400), kad i Win8 za koji je i optimiziran..
najveca razlika izmedju K400 i K400r je sto nova podrzava multi-touch/swipe geste na touchpadu za Win8 (charms bar, app switch, pinch to zoom) i ima jos neke hotkey za win8...
isprobaj svakako prije kupnje da vidis jel ti pase... izrada nije katastrofa, ali nije na nivou kojeg ocekujem od Logitecha