View Single Post
Staro 27.11.2013., 11:22   #8
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Vidio sam taj Lenovo, pogledao par reviewa, definitivno nije losa stvar, ali trazi određeni period navikavanja, a kako ce taj HTPC koristit i draga, mislim da to nece funkcionirat

Tek sam jucer vidio da k400 ima dvije verije, iskreno sam mislio da je razlika samo u "windows" tipki, ali sad vidim da ima razlike i to poprilično

U većini reviewa se kaze da k400 ne očarava svojom čvrstoćom i robusnošću i da je poprilično savitljiva/neuvjerljiva, tak da sam se lagano pomirio s tim i svakako ću otići u hgspot da ju vidim kako se ponaša "pod prstima". prije nego ju kupim.

EDIT: Sad bas gledam razliku izmedju obične i "R" verzije i razlika je poprilično velika, ali svda se ta tipkovnica zove "K400", pogotovo kod naših trgovaca i sad jednostavno ne znam o kojoj se verziji radi. Tim vise jer je raspon cijena na nabavi od 256 - 439 kn
Mogli su ju jednostavno nazvat k410 i bok
sve nove K400 su ti K400r K400r je izaso lane (tako da sumljam da na lageru jos ima K400), kad i Win8 za koji je i optimiziran..

najveca razlika izmedju K400 i K400r je sto nova podrzava multi-touch/swipe geste na touchpadu za Win8 (charms bar, app switch, pinch to zoom) i ima jos neke hotkey za win8...

isprobaj svakako prije kupnje da vidis jel ti pase... izrada nije katastrofa, ali nije na nivou kojeg ocekujem od Logitecha
nathan.fake je offline   Reply With Quote