Citiraj:
Autor boris1408
Teško je postići dobro svjetlo na kojemu fotografija izgleda dobro  . Fotografi to znaju, zato imaju one kišobrane i slične stvari.
Slike sa xperie Z izgledaju jako dobro, ali ako se nevaram xperia Z je sam vrh SE ponude, a otključana na sve mreže vjerovatno košta puno.
Ovo je "pila" za 800kn i ima da pili  .
Karakteristike koje sam ja tražio su bile da je nekakav phablet ili bar nešto slično. Gledao sam i lenovo a850, ali sam zbog podrške romova odabrao ovog  . Budemo vidjeli jesam li se za.....
Ag008 ga je isto dobio, bude i on složio nekakvu recenziju, a njegove recenzije su ok pa budemo čitali  , a budem i ja malo prokomentirao kad dobijem svoj primjerak.
Slike tijekom dnevnog svjetla.
|
Sony Ericsson ti više ne postoji

a xperia z je bila flagship u prvoj polovici 2013. Nakon toga su izašli Z Ultra i Z1, a u pripremi je Z1S. Ali da, slike su OK.
Što se tiče ovog ZTEa, jedva čekam da netko mu se malo više posveti i nadrobi teksta. Ja naravno da nisam mjerodavan sa svojim 5tominutnim reviewom... no neke činjenice ostaju, to se popravit neda
@chief
Da, ali koliko para toliko muzike, osim naravno u slučaju Haiera W910 koji je zbilja ne kinez i čak bi mu dao zasebnu temu na forumu...