Citiraj:
Autor Željac
Proveo sam par dana na jugu francuske...
imao sam priliku vidjeti kako složna murija- valjda iz svih grana murije radi.
long story short, ekipa na motorima je krala bengu na benzinskoj. dolazi jedan murijak na motoru, njih desetak. svi na motore i bježe od murijaka. murijak se pod rotirkama vozi uz jednoga, ovaj mu ne želi stati. murijak se čapa za nogu, kad iz džepića vadi ogromnu bocu suzavca i njime škropi ovoga po kacigi. ovaj odustaje i usporava. nije ni stao, murijak ga baca na pod, veže lisicama, ostavlja ga na podu uz motor i odlazi za drugima. uz škripu guma i uletavanje iza ugla se stvara marica, izlaze dva momka (mrcine!), za šiju i noge i hop u maricu. dalje po gasu. motor radi uz cestu. prepušten na milost ili nemilost
ne znam, kod nas su svi suzdržani i boje se za sebe i svoja mjesta- prava.... pitam se zašto

|
Ja sam bio u Parizu za proslavu nove godine. Bilo je to pred 2-3 godine. I sad mi hodamo ulicom, gledam trgovine se spremaju, zatvaraju željeznim štitovima (napravljeni kalupi za prozore i onda ih samo pokriju), policija kruži gradom, specijalna također (bar brijem da su bili neki spešl, imali su oklopa na sebi, ne bi to ni bomba uništila..) i uglavnom, mi izlazimo iz metro-a kad se ekipa krene šibati, banda vs banda, noževi lete na sve strane, palice padaju, ali dečko, kada su policajci ušli unutra, kada su oni njih krenuli šibat. Razdvojili ih, vadili pendreke i udri! Vuku ih vani, ali doslovno vuku iz metro-a a oni izrazbijanih glava, krvavi.. Ja nisam vjerovao.. A u ponoć ono slaviš, piješ šampanjac, a pored tebe trči specijalac za ekipom.. Doživljaj veći od nove godine
On topic:
Jesam li ja obavezan imati naljepnicu od tehničkog? Zaustavio me policajac i sve papire uzme, ali nema nalje. I sad on mene pita kako? a ja njemu " yebiga šefe, nisam dobio." i onda malo pročavrljali i pustio me, ali bio je dobre volje.. Pa me zanima ako trebam ja to imati? hvala