Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 25.11.2013., 18:51   #6629
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Ali kako se osjećaju ljudi koji su davali prave pare za iteme, a sada su ti itemi praktično bezvrijedni. Blizz je po meni opalio pljusku i pljunuo ravno u lice PC community-u koji su im generirali masne profite u zadnjih godinu i pol. A sve samo da bi se umilio konzolašima koji će tu igru sigurno manje igrati od PC-jaša.
Hmm, po IMHO ako si kupio za pravi novac item u virtualnoj igrici, mislim da je u tom slučaju svaka priča o "bacanju novca", ili "prevari" ili o nečemu trećem van konteksta zdravog razuma.
Gle, kupio si item i taj item je TVOJ. Tko tu gubi nije mi jasno. Imaš svoj item u igrici koji si kupio za novac i taj ti item nitko ne može oduzeti ( ako ne dođe ovrha jedino).
Ima ljudi koji bi bili ponosni da su ulupali nekih par tisuća eura u lika i onda bacili link na forume da vide svi kako su pro gosu gameri. Ali nažalost, ima i sirotinje što sakuplja gold , što padne to se stavi. Igra se 6-7 težina fino bez ikakvih kupi - prodaj, a novce se ulaže u neke malo manje važnije stvari tipa obrazovanja ili prehrane
Svatko ima svoje
burmuz je offline   Reply With Quote