View Single Post
Staro 25.11.2013., 15:12   #639
markan
Premium
Moj komp

markan's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Vec duze vrijeme trazim neku normalnu stolicu koja moze potrpit 115tak kg za rad pred racunalom i prevrtio sam gomilu webshopova. Ponuda je vise-manje slicna, kao i cjene. Cjenovno postoje tri klase stolica. Od 200€, 500€ i 1000€. Sve ispod 200€ nije vrijedno ni novaca ni gledanja jer su u pitanju stolice lose ili sumljive kvalitete. Cak i ovu prvu klasu od 200€ +- treba dobro provjeriti i vidjeti sto se nudi, jer se ni za te novce ne moze ocekivati previse.

Igrom slucaja sam dosao do modela "Seefeld" iz Kike, po cijeni od 1.399,00kn. Navodno je na snizenju od 30% i inace dodje 1.999,00kn.

Smetalo me malo sto se roba ceka cca 10 dana, a moje se oduzilo jos toliko, medjutim, novce su uzeli unaprijed . Stolicu koristim vec par dana i za sada nemam primjedbi. Sjediste je ispunjeno spuzvom i presvuceno nekakvom imitacijom koze, kao i nasloni za ruku. Doticni imaju mogucnost podizanja. Stolica ima dvije rucice, podesavanje visine i podesavanje naslona.
Za 1400kn se ne moze ni ocekivat vise od navedenog. Jos da samo u istom stanju udobnosti ostane i nakon 12 mjeseci, mogu slobodno reci da je BEST BUY!