Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 25.11.2013., 09:07   #729
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Dobiješ bežični ruter.
Ne plača se ništa T-Comu-u.

Obzirom da sam kudio H1 zadnju godinu (bili na #%&#mater i odobren raskid ugovora bez naknade), bio bi red i reći nešto dobro.

-donjeli Fritz 7330 (nakon nekoliko "velikih" i "malih" "bijelih" rutera) - sve radi 5 dana bez restartanja što je do sada bilo nemoguće. Bilo da se radi o LAN-u, WiFi ili TV. Skoro svaki dan bar jedan reset zbog nečega.

- naravno, zašto bi to bilo sve. Sinoć "rikno" daljinski koji je i onako bio mušićav (to im je poznat problem). Zovem SZK i kumim da mi čim prije daju daljinac ili da odem sam nekuda po njega da ne čeka par dana da stigne poštom.

Veli gospon - Imate sada i Android app. Daljinski + TV na Androidu (do sada je bilo samo za iStvari). Dugo nisam pratio kaj ima novoga

I evo. Instalirano na Galaxy I i "Konzumov" tablet Telefunken 701. Daljisnki radi s oba uređaja u isto vrijeme.
Live TV na Androidu radi s oba u isto vrijeme, ali tu i tamo koji trzaj.
TV-jedan prog
Galaxy - drugi
Tablet - treći
Evo, 20-ak minuta su sva tri radila i sad tu i tamo koji Android stane, ali live TV mi je manje bitno ...

Ak to ostane ovak, to bu kul ...

Evo baš zvao H1 da pitam da li mogu tražiti (ili oni) T-Com da se linija prebaci na IMS /voip obzirom da su neki korisnici u kvartu prebačeni, dakle trebala bi postojati ta mogućnost, tj 99% da je moguće.

U kratko: T-Com vam /nama/ neće dopustiti prebacivanje na voip jer ste naš (H1) korisnik. Čak i korisnicima koji su imali voip su "ugasili" voip nakon prelaska drugom operateru.

Ne razumijem (mislim, razumijem). T-Com ne želi dopustiti da iskoristiš sve mogućnosti koje ti H1 pruža. U ovom slučaju telefonija preko Fritza ...

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 25.11.2013. u 11:31.
Mr. Nice je offline