Citiraj:
Autor Rade0n
Dobro i ti si sad uzeo za primjer jedini webshop u HR (uzi shop) koji ima neku svoju europsku filozofiju od 2 god.
I to što ja pišem nisu garancije proizvođača nego SVIH trgovina u HR.
Umjesto da ovdje pišeš postove mogao si izdvojiti koju minutu pa pogledati garancije u protisu, portiu, diskontu, centru, linksu, ekupi pa i extremu pošto je za neke SSD-ove navedeno jamstvo i tamo.
Svi imaju jednake garancije.
Ako već ne vjeruješ ničemu šta se piše onda telefon u ruke pa ih zovi.
|
Pa iste su garancije samo od ovih trgovina koje kupuju od HR uvoznika. A extrem digital je sam sebi uvoznik i nema iste garancije kao i ostali. Recimo oni daju 3 godine garancije za Nikon ali ovlašteni servis u HR priznaje samo 1 godinu garancije (3 vrijedi samo kad se to rješava preko njih, a pogledaš li stranice unatrag možeš vidit koliko sam imao problema s ostvarivanjem garancije kod njih, pola godine čekao da se jave a na kraju vratili novce s time da se ni tada nisu javili), dok kod Fototeha vrijedi 2 godine garancije i tih 2 vrijedi u HR. To je 100% provjereno. A znam da ima još tih primjera samo mi sada ne pada na pamet.
Tako za te SSDove može bit ista garancija kao kod drugih kako kažeš, ali ne mora