View Single Post
Staro 24.11.2013., 20:59   #6427
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Anna009 Pregled postova
Znaci ovako,imam jedan problem i ne znam kako ga riješiti pa sam se odlučila vama obratiti.
Imam android smartphone, te postavljen screen lock, i eto moj mobitel je upao u djecje ruke i tako ostao zablokiran zbog krivog upisivanja šifre nekih 15- tak puta. Problem je u tome sto mene mobitel pita e-mail i njegovu lozinku,koju znam i tocna je provjerila sam i upisujem to i jednostavno ne želi,pa sam se sjetila da je jedan dečko prije mene imao ovaj mobitel te da je mozda njegov mail jos uvijek tu registriran,pa sam ga pitala mail i lozinku,medutim nije djelovalo,uopce ne reagira na njegov mail,a na moj pise da je netocan,a sigurna sam da nije jer sam se preko računala bez problema prijavila. Molim vas,ako znate bilo koji način kako bi ovo mogla rješiti bila bi jako zahvalna! Unaprijed,Hvala!
Probaj ući u recovery mod i odaberi factory reset, mislim da bi trebalo pomoći. Znači isključiš mobitel i kod uključivanja držiš određenu kombinaciju tipki(obično je to power + voll up). Nađi na netu za taj mobitel koja je kombinacija tipki za ulazak u recovery.
gil je offline