View Single Post
Staro 23.11.2013., 15:55   #2570
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Imam note 3, tocnije n900 sm verziju. Dakle famozna 'octa'. I odlican je mobitel.

Kako sam sklon koristenju inace osjetno manjih dijagonala (4 - 4,5), tu nalazim prvu vecu manu ovoj grdosiji. No to ne mogu ni uzeti za manu, jer znao sam sta cu dobiti sa ovim mobom. Nego cisto jedna subjektivna opaska...

Realno, ovaj mobitel je cudoviste. I to blago receno. Tako da ga necu pretjerano hvaliti, jer mogao bih valjda do sutra. No zato cu se ukratko primit druge vece mane. A to je samsungov software. Ja jednostavno ne shvacam, da li oni zaposljavaju studente-programere, ili jednostavno ne znaju sve to srediti kako spada?

Najbolji dio ovog mobitela je S Pen i pripadajuci software. No ujedno, to je i najgori dio. Recimo meni jedan Scrapbook odlicno dodje, koristim ga konstatno kroz ovih dva dana koliko se igram sa mobitelom. Ali idiotizam je totalni da ne mozes to sinkronizirati sa kompom, bez obzira dal je u pitanju osx, linux ili win. A koristim sva 3.

Jedini nacin je da snimljeni scrapbook prebacim u S Note, pa onda sinkroniziram sa evernoteom. Dakle jedan veliki i bespotrebni korak da napravim jednu takvu sitnicu. Onaj koji je ovo izmislio treba se upucati. Odmah. Sad!

Osobno sam ljubitelj iOS-a bas iz tog razloga. Sve sto imam radi gotovo pa savrseno. Note3 ponekad zastuca, no nista veliko i da bi bilo za zamjeriti. Zamjeram iskljucivo neke nelogicnosti u softwareu, izuzetno lose rasporedjen Settings, ruzan GUI i naravno famozni My Magazine koji se ne moze izgasiti. Divota.

No kako vec rekoh, to su sve mane koje sam nasao. Za sad barem. Previse je dobrih stvari, uvjeren sam da je vecina ovdje pogledala hrpu jubito rivjuvova pa nema smisla da pisem nesto veci txt.

Mobitel je zvijer. I to je to. Samo je pitanje dal cu isti zadrzati. No mislim da hocu, pa makar ga koristio samo kao mini tablet. Jer za takve stvari je fantastican i iznimno koristan
Mileni je offline