Pooz ljudi
Evo da podijelim jedno iskustvo, a i da zatražim savjet. Moja šefica kupila 2
stolice, jednu meni, jednu sebi. Pošto već par mjeseci sjedim na toj stolici, svidjela mi se i otišao sam je kupiti za sebe doma (700 kn na popustu u ...). Dolazi inace u bijeloj i crnoj boji, uzeo sam crnu jer pase uz crni komp

. Dođem doma i krenem je slagati kad ono, stolica crna, nasloni za ruke bijeli. Poslao sam im mail da ako je moguce da razmjenimo presvlake naslona za ruke postom jer ja sam iz zagorja i problem mi je ici u zagreb to zamijeniti. Uglavnom, oni inzistiraju da ce mi dati novu stolicu. Dostaviti ce mi je na kucnu adresu, naravno, dok sam na poslu, tako da necu moci vidjeti sto ce dostaviti. Tako je i bilo. dođem doma sa posla i ima sto vidjeti. stolica jos OK, ali na naslonima za ruke se ljustila boja! opet ih kontaktiram. opet salju dostavu da mi zamijene stolice i opet za vrijeme moga radnog vremena. dođem kuci I OPET se na toj drugoj stolici ljusti boja sa naslona za ruke i jos k tome na samoj stolici poceli izbijati tragovi rđe! umjesto na bolje, ide sve lošije. OPET ih kontaktiram i kazem im ovaj puta da želim staru stolicu i SAMO DRUGE navlake za naslon za ruke. Zena kaže da ce tako i biti (ljubazni su bili skroz, kroz sve pozive i mailove i brzo su reagirali - odmah drugi dan slali "nove" stolice) i da ce dostava doci danas (subota) kad sam doma. hvala bogu. dođu oni danas sa starom stolicom. vade je iz kamiona i padne postolje i razbije se kotac. dobro da sam imao doma drugu po koju su dosli, pa sam sa nje uzeo taj dio. No, ni sad nije sve ok! kako su vozili sastavljenu stolicu jedan naslon za ruke se savio, tj. samo sraf kojeg sam također zamijenio. no ni to nije sve. ostecena je i umjetna koza na staroj stolici (vjerojatno prilikom transporta). posto im nisam mogao vratiti odmah stolicu, nego moram opet kontaktirati lesninu prvo, sad sam u dilemi. ostecenje "koze" i nije bas veliko i nije na mjestu gdje se cesto "trosi" pa da bi se moglo povecati. drugo, vec mi je totalno neugodno OPET ih kontaktirati da sa istom stolicom nesto ne valja (bilo mi je neugodno vec drugi put kad sam ih zvao). sto bi vi napravili na mom mjestu. razmisljao sam da ipak odem u zg i to konacno rjesim, ali neda mi se vise natezati s njima, tako da sam spreman progledati kroz ovo...