View Single Post
Staro 23.11.2013., 10:41   #4331
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Gdje si bio ovih 24h? Kako se usuđuješ ne biti o toku sa LoL i metom?
Ja zbog Targona ni ne želim LoL upalit. Dakle, sada su nazad popularni 2-1-2 lejnovi. Jungleanje nije isplativo jer je jungle nerfan (manje golda i xpa od monstera, a monsteri su teži za ubiti). Od onih klasičnih supportova se ih igra samo nekoliko iz razloga kojeg sam na prošloj stranici napisao. Nefani su. Zašto igrat klasičnog supporta i buildat AP da se poveća utility spellova uz nikakav AP scale, kada se može pickat normalan APC ili bruiser i trošit istu količinu golda, kupovat iste iteme i biti puno jači zbog puno boljeg scalea.
Top lejn se ide 2xBruiser ili Bruiser + APC. Mid lejn je ostao isti.

Oba igrača na lejnu kupe Targon i stackaju si gold. ADC i dalje last hitta, ali kada support dobije stack, onda njemu pusti da ubije miniona (tvoj partner dobije cs gold + additional gold). Ista stvar je i na topu.

Rezultat toga je da gejmovi puuuno duže traju, jer se sve svodi na farmanje i neizbalansiranost sveukupne igre.

Uz to, sada svi imaju free ward pa je užasno teško genkat lejnove (još jedan razlog zašto se ne igra jungle). Igra je postala još jednostavnija, nego što je bila do sada (izgleda da je i to moguće).
xGAME je offline   Reply With Quote