View Single Post
Staro 22.11.2013., 15:24   #2215
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Imam jedno pitanje u vezi sluzbenog servisa... Radi se o mobu mog frenda, tocnije o S3 mini (JB 4.1.2). Mob je kupljen prije cca mjesec i po dana, te je rootan jedno tjedan dana kasnije. Nedavno je frend isa skinuti neki font sa marketa i nakon instalacije je napravio restart jer je mob navodno sam zatrazio.. Ok, ovaj restarta mob da bi isti zapeo na samsung boot-logou. Od tada svaki put zapne pri loadanju. Probali smo ga spojiti na kies, ali isti ne prepoznaje mob. Odin takodjer. Poslao ga na ovlasteni servis (Mobis) da bi ga ovi vratili opet u istom stanju jer (po njihovom obrazlozenju) u download modu pise status: custom, dok je binary: official... plus uobicajena spika tipa neovlasteno rukovanje... bla bla. Na kraju pise da je maticna otisla te da zamjena iste kosta 620kn + instalacija softwarea 130kn, sve skupa popravak kosta cca 100€ ali na vlastiti trosak naravno. Mene zanima dali se moze ista napraviti da taj servis uvazi garanciju, jer budimo realni maticna je mogla prigoriti i sa rootom i bez njega... Mob nema ni 2mj, rootan je samo da se sluzbeni rom ocisti od glupog t-scumovog bloata i sl...