View Single Post
Staro 21.11.2013., 18:07   #54
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Evo i meni uvatila zelja ali sam puko ko cvrčak kad sam vidija koliko verzija ima za kupit.

GreboteMalter jedno minimalno 5 verzija, a zapravo neznas sta kupujes.
Jel nesto propustam ako kupim naj jeftiniju varijantu ili onu iducu po cijeni ili da uzmem fizicku kopiju u ducanu, koja se usput zove "Assassin's Creed 4 Black Flag Special Edition"
Pa gledaj jel to ista ko sa steama verzija koja se zove "Standard Edition" ili mozda nije (mozda je to steam verzija "Digital Deluxe Edition"), ali je na steamu skuplja nego ova u ducanu (u ducanu je 300kn a steam je 50€ za "Standard Edition" dok je "Digital Deluxe Edition" 60€ ), ono koje prodavanje magle

Dojde ti da kupis naaajjjjjj jeftiniju koju najdes i da onda odes u gusarske vode i ko sta se u igri radi, otmes od bogatih i bahatih sve sta ti po zdravoj logici pripada za tih 300kn ili 50€.

Jel ima ko da me prosvjetli koja edicija ili verzija ima najvise za naj manje para.

I jos paz vamo, na steamu (vjerovatno i na drugim šopovima) mos kupit za 1 ili 2 € "Time saver: Resources Pack", pa sta je iduce za 20€ ti prodaju film nekog ko igra da ti ne moras, ili sljedeci korak profit-mafije ce bit da ce ti pocet prodavat extra teksture (ne mislim na ove điđe-miđe teksture od odjece i inih anja,jbt ko da se igram sa barbi lutkama pa im kupujem novu odjecu, kuce afte itd.. nakon sta sam kupio osnovni model )

Mislim stvarno
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 21.11.2013. u 18:21.
ante2 je offline   Reply With Quote