Citiraj:
Autor Daky007
Istine ima u tvojoj izjavi....ALI za 50€ koje sam dao za D3 sam se zabavio i više od toga....ne vidim razlog zašto opet ne dati novce za igru u kojoj ću uživat.
|
Zabavio si se, ali isto tako si se mogao sa istom igrom zabavljat i dulje i više da je onako kako bi trebalo biti, a ne pusto mlačenje para...
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ne bih ti znao reći, ali ja nisam imao baš nekih očekivanja. Igra me malo razočarala u odnosu na najavljivano, da, ali evo zaigram ju i dan danas i nije da ju igram jer nemam što drugo raditi.
|
Zaigram ju i ja, ali jako brzo stanem jer sam to sve napravio već milijon puta.
Citiraj:
Autor SrKi
50% igre po blizzardovim standardima, 200% igre po standardima svih drugih developera 
tako da cu s gustom opet pojesti blizzard govno.
|
Ne bi baš rekao, u cod2 imam minimalno 6 puta više sati od diabla i još mi nije dosadio.
Glupo mi je vračat se na D2 pa usporedit sa ovim pa neću, ali da su nas sve zajebali tj. da su nam zapakirali lijepo govno i mi ga pojeli; jesmo, dal li će to opet napravit? Sudeći po vašim komentarima na par sati streama hoće.
Sad će netko reć, ak nećeš izgrat expanziju izbacit će ti loot 2.0. Taj loot 2.0 je trebao izač nakon par patcheva, a ne nakon godinu i pol kad već ne igraš više od pola godine jer nema apsolutno ničeg novog vrijednog igre.
Svakako ću pratit novosti oko njihovog novog govna i volio bi da ću imat neke druge igre za igrat a ne to, ako zbog ničeg drugog onda principa, a bome mi se govno ni ne sviđa, kakvo god bilo.