Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.11.2013., 00:42   #6601
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Istine ima u tvojoj izjavi....ALI za 50€ koje sam dao za D3 sam se zabavio i više od toga....ne vidim razlog zašto opet ne dati novce za igru u kojoj ću uživat.
Zabavio si se, ali isto tako si se mogao sa istom igrom zabavljat i dulje i više da je onako kako bi trebalo biti, a ne pusto mlačenje para...

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ne bih ti znao reći, ali ja nisam imao baš nekih očekivanja. Igra me malo razočarala u odnosu na najavljivano, da, ali evo zaigram ju i dan danas i nije da ju igram jer nemam što drugo raditi.
Zaigram ju i ja, ali jako brzo stanem jer sam to sve napravio već milijon puta.

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
50% igre po blizzardovim standardima, 200% igre po standardima svih drugih developera
tako da cu s gustom opet pojesti blizzard govno.
Ne bi baš rekao, u cod2 imam minimalno 6 puta više sati od diabla i još mi nije dosadio.
Glupo mi je vračat se na D2 pa usporedit sa ovim pa neću, ali da su nas sve zajebali tj. da su nam zapakirali lijepo govno i mi ga pojeli; jesmo, dal li će to opet napravit? Sudeći po vašim komentarima na par sati streama hoće.

Sad će netko reć, ak nećeš izgrat expanziju izbacit će ti loot 2.0. Taj loot 2.0 je trebao izač nakon par patcheva, a ne nakon godinu i pol kad već ne igraš više od pola godine jer nema apsolutno ničeg novog vrijednog igre.

Svakako ću pratit novosti oko njihovog novog govna i volio bi da ću imat neke druge igre za igrat a ne to, ako zbog ničeg drugog onda principa, a bome mi se govno ni ne sviđa, kakvo god bilo.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote