Citiraj:
Autor rocket2345
pokusaj sa programom Recuva. Ja sam jednom takoder slucajno formatirao prilikom instalacije windowsa, na 50% formatiranja resetirao komp, izvadio disk, stavio u drugi komp i pokrenuo vracanje podataka. Uglavnom, disk je imao 250gb, pronaslo je preko 300 gb podataka, medutim, zaustavio sam trazenje nakon sto mi je pronaslo ono sto mi je bilo najvaznije.
|
Ne mogu sa Recuvom, jer vec kako sam bio spomenuo, dolazimi mi poruku da Disk trebam formatirat najprije, ja kazem da necu formatirat, e tada mi Recuva javlja da disku nije moguce pristupiti.
Citiraj:
Autor mujica
pusti ga nek se vrti preko noci, dugo to traje... netko ti je gore napisao da disk ima podatke, ali nezna koji sektor je dio kojeg fajla, mora sve prerostat i polinkat opet. pa da ides kopirat 20+ gigi traje relativno dugo, a kamoli ovo kad istrazuje dio po dio... par puta sam spasaval sa acronisom, uspjeli svaki puta, al daj mu vremena.
|
Nisam htio pustit GetDataBack preko noci, jer mi je zbao izletit error, koji sam onda rucno trebao preskocit, tako da nema smisla, pojavilo bi se to vjr jako brzo nakon pocetka skeniranja. Ali veceras cu pustit nesto preko noci da se izvrti, samo ne znam za koji da se odlucim program. A kako je krenulo, izgleda da cu svaku noc morat pustit drugi program da pokusa
Citiraj:
Autor Sinac
R-Studio NTFS radi čuda ako podaci nisu pregaženi drugim podacima.
|
Evo upravo sam u R-studiu, krennuo sam u skeniranje ali mi javljda da je preostalo vrijeme oko 10 dana

... Na koji si nacin ti radio, si iso skenirat formatirani disk, ili si kreirao Image ili?? Koliko ti je cca dugo vrtio? Nisam bas radio sa slicnim programima, pa i ne znam bas, ali izgleda da cu ovom prilikom sve dosta dobro naucit
Citiraj:
Autor Sanjo00
Ja sam isto tako bio pobrisao i vratio sa programom Easeus Data Recovery
|
Taj program je bio moj prvi izbor, jer sam sa njime vec uspijesno vracao izgubljene podatke, ali ne sa formatiranih diskova. Ugl, nisam uspio nista sa Easusom, isto, vrti u nedogled...