Hej ekipa, trebam uzeti dva uredaja, za bolju polovicu i za sebe te su ovi dosli u uzi izbor (je, ima ih dosta):
LG Optimus 4X HD P880
LG G2
LG Optimus L9 P760
Sony Xperia SP
Sony Xperia Z
Samsung Galaxy Note II N7100
Samsung I9300 Galaxy S III
Nokia Lumia 920
Znam da tu ima svega i svacega, ali kako ne pratim sta se dogada u ovom "mobilnom" svijetu (bar ne vise kao prije), zanima me vase misljenje sta bi od ovoga bio najbolji odabir?
Napominjem da mi je vazno da uredaj radi kako treba, bez nekih bugova, uvjet je bio veca dijagonala posto ce se oba uredaja dosta koristit za net, a i za standardna zvanja, mail, SMS itd.
Trenutno koristim Arc S (bolja polovica koja gubi zivce s njim jer uredaj nije rootan i SE je toliko natrpao svoga smeca da na mobu jedva mozes imati instalirane osnovne aplikacije s obzirom na nedostatak mjesta za pohranu, u kratko uredaj je IMHO smece) te Samsung S+ s kojim sam jako zadovoljan, ali mi treba veca dijagonala i vrijeme je za zamjenu.
Moj osobni odabir bi bio neki "standard" tj. S3, mozda Lumia 920 ili mozda G2.
Note II mi se isto cini ok uredaj.
Kako je puno toga tu meni ok, treba mi savjet sta je "najbolje", a sta kao "najlosije" od navedenog.
Bilo mi najjednostavnije da se navedu recimo tri uredaja koji su najjbolji pa da nekako suzim taj cijeli izbor (cini mi se da bolja polovica najvise naginje na S3 ili Lumiu 920, ali nista to nije sigurno vec cekam ipak misljenje ljudi koji to vise prate od mene).
Napominjem samo da nemam nista drugo za dabir posto mi je ovo dostupno na pretplati i u nekom mom cjenovnom razredu.
Zahvaljujem unaprijed na preporukama i odgovorima.