17.07.2005., 18:00
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Re: boot disk i missing ntdll???
Citiraj:
Originally posted by Tao2
Ploča je Soltekova frn2l bez integriranog sata kontrolera. Stavio sam dakle u pci slot sata sil3112 rev2. Na njega sam priključio Maxtorov 80gb sata disk. Sve uredno radi, prepoznat je ispravno u Win-u, čita, piše itd. Cilj mi je bio u konačnici da mi se Win diže sa toga diska. Idem radit inst. win-a i događa mi se sljedeče: Napravim particiju na sata disku, on je uredno formatira, napravi prvo pisanje po njoj, prvi put resetira, diže se, i kad krene slika Windowsa izbaci nešto kao error & missing ntdll i tu na krasnom plavom ekranu stane. Prije mjesec dana sam se prvi put susreo sa tim problemom i kad sam već pogubio žifce jer mi se događala ista stvar, negdje u sitne sate ko zna šta sam probrljao već po stoti put, stvar je čudom mojim prošla i došla do kraja. Tako mi je sistem radio sve do neki dan. Tad sam usljed nečeg trećeg, da ne meljem sad, probao ponovit postupak instalacije al se događa opet isto ##error & missing ntdll### i moš ga koji mu je to vrag??? Ne forsam se ko prošli put, al me ždere kaj ne kužim di je greška jer znam da rješenje postoji ali ali... Ako ima itko neš pametno za predložit, bio bi zahvalan..
|
Meni se to dogadjalo i skuzio sam da mi je Cd od Windows-a zgreban.Probam instalirat s drugog cd-a i ono radi 
Asus K8N#Sempron 300x8@1.4V#1x512 G.E.I.L@2.5-4-4-8 1T#Radeon 9550SE#Seagate Barracuda 80Gb
|
|
|