View Single Post
Staro 20.11.2013., 13:58   #31
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Ne, ovo što Google radi nema nikakvog smisla. Znači korisniku ne ostavljaju nikakvu mogućnost izbora nego ga prisiljavaju da koristi G+. Recimo ja želim biti anoniman na internetu, nemam fejsić, ne želim imati G+, nemam twitter. I sada ako hoću postaviti pitanje na Youtubeu moraju svi moji tzv. "frendovi" to znati? Moš si mislit.

Opet ponavljam, ne želimo svi biti social hoes na internetu, nekima je korištenje interneta samo gubljenje vremena i zabava!;=)
Pa dobro da se još uvijek ne utvrđuje identitet kod otvaranja bilo kojeg accounta, samim time još uvijek možeš imat ImePrezime account ili bilo što slično tome pa komentirat "anonimno".

Ako si mislio da ti je prije "anonimnost" bila zajamčena varaš se IP adresa se od pamtivijeka zapisuje što po forumima što po jačim servisima ali ukratko: anoniman si samo ako pristupaš sa fizički javne adrese (poput web kafića), drugim riječima nečega što se ne može unatrag povezat sa tobom.

Tako da ... povezivanje ima smisla iz razloga što se legitimnim korisnicima omogućava lakše korištenje i pojednostavnjuju mnoge procedure.
Forace je offline   Reply With Quote