View Single Post
Staro 20.11.2013., 10:31   #26
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
G+ je tvoj google account ukratko. Ekipa želi povezati sve svoje servise pod jedan krov. Nitko te ne sili da na svom Google+ profilu, točnije tvojem + profilu držiš hrpu informacija. Smanji ih na minimum ako ne želiš koristiti.
Nije stvar privatnosti bar meni, jer fala bogu iman masu drugih socijalnih mreza, ali san proba G+ u pocetku i odma je bio

Ovo sta rade je namjerno guranje, prije pola godine san moran na YT nac video kako nac poruke. Jednostavno nema smisla, da ne kazen da san otvorio kanal pa kad san isa na delete izgubio san sve playliste i favorite. Sramota. Razumin ja njihovu politiku "mora proc g+" ali bas previse forsiraju, a nema neke alternative bar zasad. Opet YT mi ne sluzi za dark side of internet, nego za povlacanje informacija u vidu video materijala bilo glazbenih bilo tehnickih, tako da mi unistavaju servis koji je bio koristan. Isto se dogadja i sa spomenutim IMDBom, Googlom i raznim web stranicama...

Citiraj:
pol sata sam tražio kako to ubit sve jer je zakopano fino duboko.
Apsurd je kad moras googlat/yt za opcije koje bi tribale bit ocite, i to me zivcira jer namjerno rade tako.
Baja 001 je offline   Reply With Quote