View Single Post
Staro 20.11.2013., 07:48   #23
Mad_Duke
Guest

G+ je tvoj google account ukratko. Ekipa želi povezati sve svoje servise pod jedan krov. Nitko te ne sili da na svom Google+ profilu, točnije tvojem + profilu držiš hrpu informacija. Smanji ih na minimum ako ne želiš koristiti.

Kao osoba koja koristi jako puno njihovih servisa aktivno and on a daily basis. Ovo ima jako puno smisla. Od načina handleanja kontakta, svih informacija o istima na dalje. Gledanjem nekog videa mi ima puno smisla da osim najpopularnijih komentara vidim u prvo planu komentare ljudi koje poznam i imam u svojim krugovima (trenutačno najbolji i najjednostavniji način filtriranja sadržaja i koliko često da ti određeni krugovi budu prisutni u news feedu na cijelom internetu).

Čuo sam plakanja o "nemogućnosti korištenja youtubea da anoimno komentiraš". To je bullshit. Meni paše, ako ćeš trollati, koristiti govor mržnje ili nešto takvo. Izvoli stajati iza svojeg imena. A ako ti toliko to znači, još uvijek možeš imati "kvazi" (fejk) account za to. Ili jednostavno, gledaj video sadržaj do mile volje i nemoj plakat jer ne možeš napisati komentar onda anoimno.

Osobno imam sve zajedno 147 uploada na youtubeu sa različitim privacy postavkama.

Za kraj, unifikacija svih stvari, odnosno servisa neke tvrtke kao što je Google (koji ih ima tonu) je veoma dugotrajan i kompliciran proces, ali svejedno uz par bumpova ide prema boljem.
  Reply With Quote