Svojevremeno je Lord Clockan izvukao iz gainwardove Ultre 450/1265[mozda i vise](Normalno sa lemilicom i tako to) i bez problema razbio 6000 3dmarka, naravno on je imao Luđačku memoriju i 2.8C na 3 i nešto Ghz....i ta Ultra je ziher bila stabilnija od moje GT i od onog kaj je sa GT imao valda 440/12xx
Ali inace ultre neidu bas često na tako velike Clockove softwerski.
Uglavnom mislim da je Ultra sigurno bolja kartica i stabinija pod visim Clockom, ali isto mislim da se GT vise isplati, zato sam i ja kupio GT. (To je neki high end skojim mozes radit velike stvari,naravno uz neka ogranicenja, a ta ogranicenja su kod Ultre dost manja a pak kod kod obicne i Le dost veca)
Ja sam na dosta slabijem kompu probio 5700, a Lord Clockan na nabrijanoj pili i uz lemljenje pokasio 6000(stvarno neznam tocan score)Ali tu je opet AA i AF, kad bi ja i on stavili to ukljuceno onda bi vidio da je Ultra bolja, i ako oces ljepse igranje i imas novaca kupi Ultru.
Isto kao i price o LE neko dobije velik score i neko bi pomislio da je cak to bolja kartica od GT i Ultre za tak male novce(He i bila bi im blizu kad bi se igralo bez AA i AF na 1024/768), a onda kad bi se stavio AA i AF i eventualno veca rezolucija vidjelo bi se da su GT i Ultra puno bolje. Sve u svemu treba reci da je 3dmark smece ak se po njemu misli ozbiljno ocijenjivat kartica.
Trebalo bi se napisat kolko se dobije na toj i toj rezoluciji na tolko i tolko AA i AF, al ko danas ima zivaca za takve gluposti i tolko vremena da bi sve kombinacije testova radio za svaku promjenu i Drivera i clocka.