View Single Post
Staro 19.11.2013., 00:36   #623
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Ima li netko iskustva sa pretvaranjem Synology NAS-a u hotspot?

1. Da li to radi bez problema?
2. Da li može biti produžetak postojeće wi-fi mreže (router na jednom kraju kuće, NAS na drugom, ista wi-fi mreža - SSID i lozinka)?
3. Koji stick je testiran sa Synology i dobavljiv kod nas?
Pardon lega malo sam zapostavija ovaj dio foruma.
Iz prve ruke mogu reci da "TP-LINK TL-WN722N" radi bez problema, tj zna se svakih 4-5 dana zblesirat (kad radi 24h) ali naj obicnije istekavanje/ustekavanje iz usb utora popravi stanje.
Bojim se da ne moze radit kao wi-fi produzivac mreze tj radi samo ili kao hotspot ili kao prijemnik, e sad ako das isto ime i sifru wi-fi-ju na NAS-u kao i drugom wi-fi-ju ne znam sta ce se dogodit, probaj pa ces vidit.
Zgodna stvar je imat stalak za USB stick tako da ti nije ustekan direktno u NAS tj da stick mozes dignit vise ako to je ko meni iza ormara na podu .
Mislim da sam u svom postu par stranica unazad naveo jos jedan stick koji radi sa Synology NAS-ovima (od Tende) ali taj nema vanjsku antenu, sta toplo preporucam, dapace ja sam kupio usmjerenu antenu i signaj je jos bolji ovaj model antene konkretno "LOGILINK 2,4 GHz Directional 7 dBi"
Eto toliko, pardon sta malo kasnim sa odgovorom ali malo me zivot zatrpa, sta privatno sta poslovno sretno
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote