View Single Post
Staro 19.11.2013., 00:16   #117
anion_4Princ
Registered User

Datum registracije: Nov 2013
Ja stvarno nemam riječi na ovakvo postupanje,servisa ili neznam čega...Postupam li ja krivo u vezi korištenja telefona?Koja bi uopće funkcija današnjeg pametnog telefona?

Drugi put,nakon 30 dana čekanja i natezanja oko moralne ispravnosti dobivam mobitel sa servisa.Nekada davno sam bio magare,ali kako sam duboko u procesu odrastanja,na neke sam stvari postao imun,rekao bih da ih u startu namirišim;ovo što se meni radi je u blagu ruku potezanje magarca za rep!

Vraćam se epilogu priče,sa telefonom do pojave kvara sa baterijom nije bilo nikakvih uočljivih grešaka koje se sada javljaju....Rečeno mi je preko htC costumer suporta,kako je uređaj točnije slučaj stavljen u status eskalacije da se uređaju mjenja matična ploča koja se čeka,isto mi je tako rečeno kako ću za novu matičnu ploču dobiti novi Imei broj telefona te kako će garancija biti važeća ispočetka .

Napokon dočekan dan kada je telefon u funkciji no na specifikaciji radova je stari EMai i stoji kako je matična ploča uz bateriju promijenjena?Ok boli me murac mislim si bitno da telefon radi.....kad ono kur..na!!

Pitam sada eksperte,vas takozvane;da li je moguće da ja dotični telefon moram stavljati na punjač po tri puta te da mi bateriju u normalnije modusu potroši za 3 i pol sata-internet,skype,slušanje radia,te program koji koristim?Dakle sve optimizacije baterije su uključene.......

U redu prešao bih i preko nove matične ploče bez garancije sa istim Imeiom,pa čak i ovim pražnjenjem da se iz telefona nakon toga određenoga vremena ne počinje širiti čudan miris,nalikuje onome starih rekordera,točnije videokaseta?

Moram li na kraju paziti kako i za što koristim telefon,staviti ću ga pod stakleni zvono.
Pišem ovu poruku pretežito iz razloga jer mi telefon slabo,ali iskreno slabo iz dubine želudac slati na servis....

Hvala na čitanju,razumijevanju isugestijama.

Evo i slike potrošnje i punjenja u zadnja 24 sata

Zadnje izmijenjeno od: tor. 19.11.2013. u 10:30.
anion_4Princ je offline   Reply With Quote