View Single Post
Staro 18.11.2013., 13:20   #2397
oggy1985
Premium
Moj komp

oggy1985's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
@Manuel Calavera hvala na savjetu.

@Garro hvala na odgovoru. Vjeorjatno ću uzeti Gigabyte^^ Na žalost R9 280x nema u UZIshopu .

Off topic:
Vezano uz airflow, ne znam kako si napravio cable sleeving. U mom kompu temperature su sasvim prihvatljive (ne ide preko 65C prilikom gejminga). Kućište sam dodatno zvučno izolirao (prednja vrata + gornja i donja ploča; bočne su stock izolirane), imam modularno napajanje pa ekstra kabli ne rade nered, a ostali su uredno povezani i provedeni rubom kućišta. Svi ventilatori su na stock RPM, a CPU hladi Thermalrightova mrcina (model Ultra 120 Extreme). CPU ventilator ispuhuje zrak prema zadnjem 120mm ventilatoru koji ga prosljeđuje van. Na CPU sam montirao samo jedan 120mm ventilator koji puše zrak kroz cooler prema stražnjoj strani. Svi stražnji i gornji ventilatori ispuhuju zrak, a svi prednji upuhuju zrak. U kućištu imam neutralan do negativan tlak (nešto više izbacivanja nego ubacivanja zraka).

Vezano uz i7 920 i BF4, prema informacijama s BF foruma i7 920 je sasvim dostatan za 1920x1200 na max, čak i sa stock MHz.

Od svih kućišta najradije bi upiknuo LianLi PC-B10, ali ga nigdje nema Nakon što sam kupio LianLi PC-Q25 za HTPC zaključio sam da su sva ranija kućišta koja sam imao obične limene kante (od Antec-a i Thermaltake-a, pa do CoolerMastera). Od kućišta tražim da bude prozračno, tiho i lagano - tim kriterijima za sad udovoljava jedino LianLi koji je kod nas dobavljiv ko osama-bin-laden (i PC-Q25 sam uvozio iz Slo)

Zadnje izmijenjeno od: oggy1985. 18.11.2013. u 14:03.
oggy1985 je offline   Reply With Quote