Citiraj:
Autor blozer
Neko klanje  Prva penta ikada i to u rankedu  I potpuno solo sam je napravio haha one shote kill kyte one shot kill kyte..
|
Znači, ekipa vidi tako nafidanog Kassadina i nitko ne builda niti mrvicu MR. Gotta love it
gz
Citiraj:
Autor blozer
A gle zaključim ja sam zašto mu kontriira i ne uznem nužno champa koje mu je kao counter i sigurno neču uzet champa samo zato jer tamo piše a neznam ga igrati. Ali me podsjeti ovo kojeg champa da pickam da ne razmišljam previše.
|
Pametno razmišljanje.
Citiraj:
Autor blozer
Znači igram s liss protiv ahri mid žešče ju nafeedam imam 1 9 3, na kraju pobjedimo ja sam legendary 15/16/22 baš sam iscarrio hehe
|
Ne, Ahri je idiot onda.
Citiraj:
Autor HAL
Baš ovo boldano...
Sad igram Ahri mid, a naravno da je naš last pick isto htio mid i odmah je krenuo flame od champ selecta. Prebijam Rivena na midu i lik ode bot gankat, pingam, napišem SS 5 puta i naravno da ih lik ubije jer lik ne želi wardat. Ja fino uzmem mid tower i steamrollam sve ostatak gamea (score: 8/0/8), ali lik ne prestaje sam flamemom...
|
Ja općenito kada vidim AD na midu biram ili Ahri ili Oriannu. Oba su mi OP protiv AD. Ahri pogotovo jer se većina AD mida ufura da mogu sve i svašta (što i mogu ali ne baš bilo kada) i krene te zezati pod turret, a ti pogodi na nekom levelu charm da ide pod turretom i gg je jer kada baciš Q-W-Ignite i kreneš s ultama on je mrtav.
A Orianna je čisto skill champ, o tebi ovisi vjerojatno cijeli game.
Citiraj:
Autor panda505
Najviše volim naletit na onu vrstu debila koji je najviše feedao, ali ipak svima da je savjete kak da igraju i sve bi htio reportat i onda još točka na i je - "noob team" 
|
True, ja kada krenem feedati kažem "Sorry, not my day. I'M AN IDIOT. Fuck me. Jesus christ. Sorry."..obično se svi smiluju pa me carryaju i kažu da se to desilo i njima
Jer ima mečeva kada krenem 0/3/0 i totalno sam sebe ubacim u svo moguće sranje.
Ima netko neki dobar tips and tricks o renektonu/vladu/udyru?
Jer igrao sam udyra protiv custom, i brijem kada ga krenem igrati protiv ljudi da ću biti trick2g što će rezultirati mojim feedanjem