View Single Post
Staro 18.11.2013., 10:47   #4242
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova

Neko klanje Prva penta ikada i to u rankedu I potpuno solo sam je napravio haha one shote kill kyte one shot kill kyte..
Znači, ekipa vidi tako nafidanog Kassadina i nitko ne builda niti mrvicu MR. Gotta love it

gz

Citiraj:
A gle zaključim ja sam zašto mu kontriira i ne uznem nužno champa koje mu je kao counter i sigurno neču uzet champa samo zato jer tamo piše a neznam ga igrati. Ali me podsjeti ovo kojeg champa da pickam da ne razmišljam previše.
Pametno razmišljanje.

Citiraj:
Znači igram s liss protiv ahri mid žešče ju nafeedam imam 1 9 3, na kraju pobjedimo ja sam legendary 15/16/22 baš sam iscarrio hehe

Ne, Ahri je idiot onda.

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Baš ovo boldano...

Sad igram Ahri mid, a naravno da je naš last pick isto htio mid i odmah je krenuo flame od champ selecta. Prebijam Rivena na midu i lik ode bot gankat, pingam, napišem SS 5 puta i naravno da ih lik ubije jer lik ne želi wardat. Ja fino uzmem mid tower i steamrollam sve ostatak gamea (score: 8/0/8), ali lik ne prestaje sam flamemom...
Ja općenito kada vidim AD na midu biram ili Ahri ili Oriannu. Oba su mi OP protiv AD. Ahri pogotovo jer se većina AD mida ufura da mogu sve i svašta (što i mogu ali ne baš bilo kada) i krene te zezati pod turret, a ti pogodi na nekom levelu charm da ide pod turretom i gg je jer kada baciš Q-W-Ignite i kreneš s ultama on je mrtav.

A Orianna je čisto skill champ, o tebi ovisi vjerojatno cijeli game.

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Najviše volim naletit na onu vrstu debila koji je najviše feedao, ali ipak svima da je savjete kak da igraju i sve bi htio reportat i onda još točka na i je - "noob team"

True, ja kada krenem feedati kažem "Sorry, not my day. I'M AN IDIOT. Fuck me. Jesus christ. Sorry."..obično se svi smiluju pa me carryaju i kažu da se to desilo i njima

Jer ima mečeva kada krenem 0/3/0 i totalno sam sebe ubacim u svo moguće sranje.

Ima netko neki dobar tips and tricks o renektonu/vladu/udyru?

Jer igrao sam udyra protiv custom, i brijem kada ga krenem igrati protiv ljudi da ću biti trick2g što će rezultirati mojim feedanjem
X-Plosiv je offline   Reply With Quote