View Single Post
Staro 17.11.2013., 14:53   #4225
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
A gle zaključim ja sam zašto mu kontriira i ne uznem nužno champa koje mu je kao counter i sigurno neču uzet champa samo zato jer tamo piše a neznam ga igrati. Ali me podsjeti ovo kojeg champa da pickam da ne razmišljam previše.
nema ti "lolcounter" šta pomagat pri zaključivanju koga uzeti, ako ti znaš nekog champa jako dobro igrati, neće te ni tvoj counter moći sam tak pobjediti (pod uvjetom da igraš s mozgom, a ne k'o muha bez glave)

Ja kad god da sam pickao Fiddlestciska za mid, a protivnici Kassadina, počeo je OGROMAN shitstorm da ću popljugat mid i to teško, jako teško

a u 90% slučajeva je ispalo da sam razvalio lika k'o životinju

poanta svega navedenog je, gledati koji je counter nekog champa pa ga pickati je bezveze

ti trebaš prvo znati tog champa igrati jako jako dobro da bi mogao counterati protivnika (a to opet u 90% slučajeva nije stvar)

tak da, izbaci takve stranice iz repertoara, igraj 5 champova stalno i tak ćeš prije ući u Silver nego gledati tko je čiji counter

Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Znači igram s liss protiv ahri mid žešče ju nafeedam imam 1 9 3, na kraju pobjedimo ja sam legendary 15/16/22 baš sam iscarrio hehe
To ti baš i nije za pohvalu (pogotovo prvi dio)

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote