View Single Post
Staro 16.11.2013., 15:14   #18
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Old friend Pregled postova
Lap se kod pregrijavanja, (kod tog proca 105+) ne bi restartao nego bi se jednostavno ugasio.
ne pregrije mu se proc, nego grafika... 99%

star 1+ god, nikad otvaran/ciscen, sluzi za gaming... garant pun prasine...

edit:
Citiraj:
A dobro onda kod mene je koliko vidim skoro pa ista temp proca i diskretne. Probook.
zadnje 3 serije HP ProBooka (453Xs, 454Xs, 45X GX) imaju odlicno rijesen sistem odrzavanja... otvoris maintenance hatch ispod kojeg se nalazi manje vise sve.. ukljucujuci i hladnjak pa ga je vrlo lako ispirit...

Citiraj:
Misliš da bi mu se na grafi nakupilo prašine a na procu ne bi?
prasina se nakupi na listovima hladnjaka... CPU i VGA, obicno, djele isti hladnjak..

Citiraj:
Uostalom postoji servis tamo će najbolje u praksi vidjeti da mi tu previše ne teoretiziramo riječima, od toga ništa,
nema se tu sta teorizirat.. primjer: ovo ti je Acer prijenosnik star 1.5god.. sluzi "klincima za igrice", donesen na servis "gasi se nakon pol sata"...

problem kod ovog Asusa (i ovog Acera sa slike) je taj sto na papiru imaju top hardware ugradjen u katastrofa paket... pod tim mislim kuciste/hladjenje (da bi doso do hladnjaka moras ga rastavit do zadnjeg sarafa)...

edit2:
Citiraj:
Da u stanju pregrijavanja se gasi ali on je napisao da mu se restarta zašto si toliko uporan???
nemora bit.. ako se VGA pregrije, obicno se samo restarta... vjerovatno bude prvo BSOD pa onda restart...

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 16.11.2013. u 16:05.
nathan.fake je offline   Reply With Quote