evo za pocetak
test brzine
ovo je na win7, dok je na drugom lapu s linuxima ping 100-120ms i brzina ide do skoro 3M ( ovdje se inace drzi oko 2,5M )
da li se isplati,
meni itekako da, placao sam tele2 20ak GB 150kn, i uvijek se moralo paziti na promet,
ovdje kako je flat sta god da mi treba stisnem download i ne razmisljam,
i jos veca prednost je ta sto ga mogu koristiti na svim uredajima osim na onog na kojeg je ustekan stick
surfanje s ovom brzinom je i vise nego uredu, torrenti u downloadu idu bez problema do 200kb/s ( do nekih 250 )
no najvaznije za ovo koliko sam shvatio tehnicara koji je postavljao je dobar signal izmedu rutera i bazne stanice ( meni je odlican ), te je govorio da ako budem imao 2M brzinu da budem sretan, kao sto rekoh imam i visu, ja zadovoljan
problema nekih u principu nije bilo ovo vrijeme koje ga koristim, cca mjesec dana
( dogodilo mi se jednom ili dva puta da je lap spojen na uredaj ali da net nije isao, no posto je u pitanju lap s linuxima koji nes zezaju nisam siguran sta je uzrok tog problema bio, iskopco uredaj iz struje 10tak sekundi, kad se upalio sve je ponovno normalno radilo )
Citiraj:
može li se njime koristiti 2, ili čak tri korisnika istovremeno?
|
za normalno surfanje bez problema ( npr, youtube + torrenti ograniceni na 150k meni na jednom lapu radi fluidno

)
Citiraj:
Znam da T-com želi prodati pod svaku cijenu i uvjerava nas
|
to sto vas t-com uvjerava na crveno podrucje ne znaci previse ( osim u jakosti signala ), ruter kao sto je vec receno ima deklariranu brzinu 3,6M/384k