View Single Post
Staro 16.11.2013., 13:12   #4209
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo mali doživljaj koji moram podijelit ovdje s vama Protekla 2 dana sam sa curom bio na ovom sajmu knjiga i infogameru (više na infogameru xD). U četvrtak nam se pridružio jedan frend iz našeg klana i izborili smo se da igramo LoL na stageu Nas 3 i još neka 2 random lika (koja su isto zajednu u nekom teamu). Bilo je prejebno i bilo je malih komplikacija. Mi inače igramo na west serveru, a trunir i ovako gejmovi su se naravno igrali na Eastu. E sad kako nabavit East acc? Javimo se bratu od cure da nam nabavi ili napravi nove acc na Eastu Nabavio on neke noob accountove (lvl22 i 30) koji ništa nisu imali. Konačno se svi spojimo u costum gejm i nismo mogli startat jer naši accounotvi nisu imali 16 ili više championa haha (2 od 3 accounta). Na kraju su nam organizatori išli na ruku i još neki lik koji se tamo našao i dali nam svoje accountove, koji su isto bili samo po sebi veoma loši (bez dobrih runa i tako) Al nije bitno, igrali smo Pregame je trajao nekih 30 min xD

Dogovorimo se za uloge, ja sam callao ADC, moja cura support i naš klanovac Jungle (bez dobrih runa!). Oko moje cure 3-4 lika (jer je naravno žensko i igra LoL) i uče je igrat, što da picka i zašto haha. Ona onako "bitch please" i ne sluša ih. Dogovorimo se da ćemo ići bottom Varus i Nami combo, na što su se ovi savjetnici zgražali haha, da kao to ne valja protiv eza i tako. Da sada ne pišem u detalje sve, mi smo tako brutalno izownali bottom, onako ubili smo ih, bio sam nafidan ko životinja (završio sam gejm sa 12-14 killova, ne sjećam se točno i nešto sitno deathova). Naš mid i top su također dobili (Akali i Lee). Dečki su stvarno dobro odigrali. Jungler, iako je bio bez runa je jebeno odigrao.

Do onda jedva da je bilo ljudi u publici, ali smo mi svojim deranjem i brutalnim playevima napunili skoro sva mjesta haha. Dakle ljudi su se počeli derat sa nama, navijat, ali naravno 3min kasnije zbog delaya haha Cura je u jednom trenutku napravila takav play sa Nami da se cijeli naš team, protivnički, admini i svi ljudi u publici počeli derat i lovit za glave haha

Vodili smo ih cijelo vrijeme oko 15 killova razlike, ako ne i više, ali smo na kraju izgubili jer smo doslovno throwali gejm, jer se nismo backali 2 puta I imali su nekog nenormalnog Udyra, neki high tier diamond igrač brijem. Svaka čast liku.

Na kraju gejma svi smo ostali bez glasa jer smo se toliko uživjeli i derali (što smo i morali, ako smo se željeli čuti, jer je tamo preko ubisoft imao neku prezentaciju i usporedno je bio turnir u Pesu ili Fifi (obje igre su mi iste haha). Ova dvojica s kojima smo igrali su isto neki luđaci bili haha.

Uglavnom, doživljaj je bio prejeben, jednostavno predobro iskustvo. Adrenalin je izbijao iz nas svih Nakon gejma još dođe neki lik iz protivničkog tima do nas i pita tko je bio Varus, kažem ja i lik mi da ruku i čestita Bili smo i jedina 2 tima do onog trenutka koja su si međusobno čestitala pljeskom, bez obzira što smo bili ovako random svi.

Evo, htio sam to podijelit s vama

Sada jedva čekamo lan u prvome mjesecu. Idemo definitivno

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.11.2013. u 13:22.
xGAME je offline   Reply With Quote