View Single Post
Staro 15.11.2013., 19:47   #3857
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Jakesevic Pregled postova
stigao mi http://www.geekbuying.com/item/Trons...er-317199.html
ukratko:
Kučište je lijepo,plastika neloša,nema cvrčaka itd.. jedina zamjerka ona tipka za vol +- nije onako skroz fixna i ima malo lufta,ali nije bed nikako.
Ono sto je stvarno odlicno je ekran. Svjetlina odlicna,kut odlican, ma 5+.
Mob je brz,nisam primjetio da stuca, ali to ce se skuzit tijekom vremena valjda jer ga tek koristim 2 sata. HD vrti bez beda.
Zvuk je dobar,ali kad se stavi ona zastita koja dodje s njim, prekrije dio zvucnika pa je zvuk dosta slabiji,ali i dalje ok.
WIFI je ok,u drugoj sobi 5 m od rutera i 1 zid,ima "pola signala", ali i tad odlicno radi,nema pucanja veze itd.
3g nisam probao jer nemam trenutno aktiviran paket. I da,na bonbon sam,samo sam stavio karticu i sve je prepoznao,radi ko urica. Kad sam ga upalio probao sam se nazvati s drugom moba,nije htjeo, pa sam ostvario odlazni poziv s tronsmarta i sad radi normlano.
Mob je dosao bez ikakvih kineskih aplikacija, ima valjda samo one najosnvnije od androida.
I da,GPS su probat ovih dana pa javim.

Narucen 23.10. s geeka, stigao danas,prosao bez carine. JOs su mi u paket stavili 2 usb sticka.

Pitanje:trebao bi imat 8gb interne memorije ali mi pokazuje da ima samo 1gb, unutra sam stavio svoju jos SD karticu od 8Gb
Kod svih kineza ti je tako što se memorije tiče jer su dodjelili za aplikacije 1 gb a ostatak ti se prikazuje kao "internal sd". Googleanjem how to repartition internal memory "ime tvog uređaja" ćeš naći par toolova za to. Mislim da ima i neka aplikacija za mediatek uređaje sa 8 gb interne memorije na xda developers. Koliko se sjećam treba ti root za to.
bg_4_l je offline