stigao mi
http://www.geekbuying.com/item/Trons...er-317199.html
ukratko:
Kučište je lijepo,plastika neloša,nema cvrčaka itd.. jedina zamjerka ona tipka za vol +- nije onako skroz fixna i ima malo lufta,ali nije bed nikako.
Ono sto je stvarno odlicno je ekran. Svjetlina odlicna,kut odlican, ma 5+.
Mob je brz,nisam primjetio da stuca, ali to ce se skuzit tijekom vremena valjda jer ga tek koristim 2 sata. HD vrti bez beda.
Zvuk je dobar,ali kad se stavi ona zastita koja dodje s njim, prekrije dio zvucnika pa je zvuk dosta slabiji,ali i dalje ok.
WIFI je ok,u drugoj sobi 5 m od rutera i 1 zid,ima "pola signala", ali i tad odlicno radi,nema pucanja veze itd.
3g nisam probao jer nemam trenutno aktiviran paket. I da,na bonbon sam,samo sam stavio karticu i sve je prepoznao,radi ko urica. Kad sam ga upalio probao sam se nazvati s drugom moba,nije htjeo, pa sam ostvario odlazni poziv s tronsmarta i sad radi normlano.
Mob je dosao bez ikakvih kineskih aplikacija, ima valjda samo one najosnvnije od androida.
I da,GPS su probat ovih dana pa javim.
Narucen 23.10. s geeka, stigao danas,prosao bez carine. JOs su mi u paket stavili 2 usb sticka.
Pitanje:trebao bi imat 8gb interne memorije ali mi pokazuje da ima samo 1gb, unutra sam stavio svoju jos SD karticu od 8Gb