View Single Post
Staro 15.11.2013., 19:16   #10
yebiwetar
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ok, mogli su testirati/dijagnosticirati kvar no to je njihova dobra volja, ali po meni - nepotreban potez i dupli posao. Zašto? Zato jer tak i tak ploču moraju poslati ovlašteni servis na dijagnozu jer dijagnoza trgovine u pravilu ne znači - ništa. Ponovno će ovlašteni servis napraviti dijagnozu i odlučiti o zamjeni/povratu sredstava/popravku ploče..

Bio sam nedavno u Linksu prisustvovao cendranju nekog 20-22 godišnjeg derišta koji je kupio prije 2 godine disk, ili SSD, ne sjećam se no nebitno, prodavač mu je detaljno objasnio proceduru reklamacije a ovo derište tam viče na njega i traži zamjenu odmah jer po zakonu o potrošačima bla bla bla.. zvat će inspekciju, zvat će novine, zvat će sve.. da skratim, derište je čulo negdje na televiziji pojam zakon o potrošačima, poziva se na isti, a o njemu nema pojma..

NE favoriziram Links, za moj je pojam malo preskup pa kupujem većinom po webshopovima ali ima sitnica koje u pravilu nigdje drugdje nemrem nać, ali iskreno divim se prodavačima u IT dućanima kako mogu trpit sve što im takvi lobotomičari govore i viču na njih, pa ko da je bubreg donio a ne disk na reklamaciju.. strašno nešto..
yebiwetar je offline   Reply With Quote