View Single Post
Staro 15.11.2013., 10:12   #1039
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Naravno da ne, zasto?

Potpisujem mu svako slovo..
Ja neznam jeste li se vi počeli drogirati ili ste uz C++ našli razonodu zvanu nogomet koju kužite ko ja C++

VIdio si moj komentar na igru Pranjića u repki....sve tekme koje je igrao potkrepljuju moju tvrdnju...čak i one koje smo dobili...jedine šanse di se je protivnik napadao su bile njegov bok. Dapače,toliko je curilo da se Slaven(mogu se udostojit reć da smo dobri poznanici,pa ga zato tako nazivam) odlučio za Šimunića na ljevom boku...jer je procjenio da mu nikakav angažman lijevog boka u napadu donosi manje zla nego Prangija na lijevom boku.

O tome koliko je Schildenfeld miljama ispred Čorluke...sigurno može pokazati nogometni CV,klubovi u kojima je igrao te transferi koji su rađeni. Usporedno sa te dvije kategorije,u kojem paralelnom univerzumu je Schifo miljama ispred Čorluke? Ajmo sad malo odriftati od tih činjenica te pitati jeli ti pratiš formu Čorluke u Rusiji gdje je jedan od top 5 centralnih braniča lige? http://www.gazeta.ru/sport/ pa gledaj. Uostalom taj isti Schifo takođe igra(o) u ruskoj premier lizi,slabijem klubu od Lokomotiva...pa kad su skužili kaj su doveli isto ko i Besiktas,potjerali ga glavom bez obzira u Grčku....gdje je jedan Mario Budimir(ako si ikad čuo za njega) godinama bio strah i trepet golmana i najtraženiji igrač koji samo zbog okolnih potraživanja nije zaigrao u Panati. Nuff said.

Argumentiraj me... if U can
trouble je offline