Citiraj:
Autor Paxton
da vas je vidit na drugoj strani policijskog pendreka, da li bi pjevali istu pjesmu.
|
Nikakve probleme nisam imao sa milicijom, nikada.
Citiraj:
Autor Rade0n
Potpis, ili barem dati ovoj policiji malo veće ovlasti, čini mi se da je dosta tih policajaca 'suzdržano' u određenim situacijama, valjda se boje da ne dobiju otkaz zbog gluposti.
|
Upravo to. Majmun pljune na policajca, ovaj ga ošamari i dobije opomenu i kaznu, a idijot (pljuvač) kaznu od 150kn.
Citiraj:
Autor Rade0n
Sva sreća pa ne radimo gluposti ko ti da se dovedemo u situaciju pendrečenja, čisto sumnjam da idu ulicom i random udaraju ljude pendrekom, ako nekoga i udare - taj je i zaslužio.
|
Dok je bila milicija, nisu baš išli, to jest, nisu uvijek

.
Citiraj:
Autor Paxton
daj molim te. jel nije bilo prije mozda godinu dvije kako je policajac UBIO djecaka (tinejdzer) kad ga je srusio na zemlju i udario mu glavom od rubnik.
|
Ne znam koliko znaš o tome, ali policajac mu nije udario glavom o rubnik, Majmun je pao i udario se sam. Bio je "zlatan" primjerak društva, koji je vrijeđao i napadao policajce. U samoobrani, policajac ga je odgurnuo i ovaj je nesretno stradao. (Po Darwinu bi davno bio mrtav.)
To se odigralo u Donjem Miholjcu, gdje su tučnjave i neandertalizam učestali.
Ja se jako dobro sjećam ovoga: Milicije su se bojali svi. Sada se policije ne boji nitko. Da bi oni bili legitiman organ, treba ih se bojati. Poštovali ih ili ne, nema veze. Moraju imati neke ovlasti. Da moj sin priča pi**arije policajcu i da mu policajac raspali šamar, ja bih ga vodio na ćevape. Policajca, naravno, a sin bi dobio dodatno, čisto da razmisli drugi put.
edit:
Ovu današnju mlađariju treba periodički, malo, namlatiti. Ako mi ne znamo zašto, oni sigurno znaju.