View Single Post
Staro 14.11.2013., 14:27   #670
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor M.U.P. Pregled postova
? sry al ne shvacam.. da pitam nekog dal mu se rusi i da onda shvatim da sto - izmisljam? lazem? da onda shvatim da imam crasheve zadnja 2 dana iako ih nemam? jel vidis da pisem o svom slucaju.. i spomen ostalih iz tima kojima se rusi cesto..
boldao si i odgovarao na jedini dio posta koji je sala i uz kojeg je smajl.. sry, al nisam dosao napisat dojam da se natezem sad.. zasto igram na low? jel to ozbiljno pitas? il namjestas loptu da ti je sutnem natrag u zube?
imam konfu za igranje na low, zato igram na low :rollingeyes: a i "ozbiljni" sam gamer, a svi ozbiljni gameri igraju na low.. toliko je vise koristi od rezanja grafike..
ne, ne vrti mi se kod snajpanja (snajpam 5% sveukupnog igranja, jer nisam statican igrac i ionako je i vise neko previse snajpanja u igri tako da sve da mi se i vrti ne bi mi bio problem)..
nikakve mi texture ne postaju tekuce.. kazem - low + beta driveri i igra radi ko podmazana, crasheva u zadnja 2 dana nisam imao, a ti vjeruj il ne vjeruj, pametuj il ne pametuj, il da idem pitat nekog desetog dal se meni igra rusi? ne znam doduse koji k sam i dosao komentirat kad bi ljudi samo pametovali i u sekundu pocinjali flame kad za to uopce nema potrebe..
Ne pametujem, nego su te pretpostavke glupe.