View Single Post
Staro 14.11.2013., 14:20   #669
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Malo si omašio fudball.

Pitaj mrvu, Krvavog, Sonic1984 , itd dal im se ruši .

Od kad su izdali R8 patch opet probleli s rušenjem.

Na R7 je bilo super.

Zašto igraš na low ako ti je sve super? Ne vrti ti se kod snajpanja kad su sve teksture postale tekuce?
? sry al ne shvacam.. da pitam nekog dal mu se rusi i da onda shvatim da sto - izmisljam? lazem? da onda shvatim da imam crasheve zadnja 2 dana iako ih nemam? jel vidis da pisem o svom slucaju.. i spomen ostalih iz tima kojima se rusi cesto..
boldao si i odgovarao na jedini dio posta koji je sala i uz kojeg je smajl.. sry, al nisam dosao napisat dojam da se natezem sad.. zasto igram na low? jel to ozbiljno pitas? il namjestas loptu da ti je sutnem natrag u zube?
imam konfu za igranje na low, zato igram na low :rollingeyes: a i "ozbiljni" sam gamer, a svi ozbiljni gameri igraju na low.. toliko je vise koristi od rezanja grafike..
ne, ne vrti mi se kod snajpanja (snajpam 5% sveukupnog igranja, jer nisam statican igrac i ionako je i vise neko previse snajpanja u igri tako da sve da mi se i vrti ne bi mi bio problem)..
nikakve mi texture ne postaju tekuce.. kazem - low + beta driveri i igra radi ko podmazana, crasheva u zadnja 2 dana nisam imao, a ti vjeruj il ne vjeruj, pametuj il ne pametuj, il da idem pitat nekog desetog dal se meni igra rusi? ne znam doduse koji k sam i dosao komentirat kad bi ljudi samo pametovali i u sekundu pocinjali flame kad za to uopce nema potrebe..
M.U.P. je offline   Reply With Quote