Evo jos nekih informacija ako koga zanima..
Ja zivim u zgradi u kanadskom naselju i imao sam od OKTV-a samo televiziju..
Zvali me iz VIP-a prekjucer da se dogovorimo da dodje agent i bio je jutros..
Ono sto mi je ponudio je da potpisem ugovor na 2g. na njihovu televiziju, pretplata je 89kn mjesecno i za to cu u te dvije godine imati Osnovni paket(42 programa) i Prosireni(77 programa) i prvi mjesec sve ostale tematske pakete programa(sportski,glazbeni, itd, oko 60-ak). Dobit cu reciever preko kojega cu moci to sve gledati, dok na drugom TV-u kojeg imam cu moci gledati samo Osnovni paket jer se on emitira analogna isto kao i sto je dosad bio OKTV.
Znaci, receiver svi dobiju, ali ako ga ne zelite koristiti, mozete i dalje pratiti tih 40-ak programa koji su analogni.
Nakon dvije godine, cijena bi i dalje trebala ostati ista, samo sto onda vise nisam vezan ugovorom(tako sam ja to shvatio,neka me netko ispravi ako su mu rekli drugacije).
U svakom slucaju, ja sam zadovoljan jer za 10kn vise mjesecno cini mi se da sam dobio puno vise programa.
O internetu i telefonu se nisam raspitivao jer sam trenutno vezan ugovorom jos za Optimu.
Eto..
Ako je netko dobio neke drugacije informacije ili sam ja nesto krivo shvatio, molio bih da me ispravi..