14.11.2013., 08:36
|
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor M.U.P.
amen na ovo!
ja osobno imam u zadnja 2 dana minimalno crashanja..
imao sam ih prilicno sa 4gb rama, jako cesto se crashalo na loadinzima, pa sam uz uobicajene random crasheve u igri trpio i to + super dugi loadinzi (do 2 min).. ubacio jos 4 gb i ti su problemi nestali, loadinzi nemjerljivo brzi, crashanja na loadinzima vise nema, a u zadnja 2 dana i xx odigranih partija (cq, rush i dom 32 igraca) neznam ako mi se ijednom crashala igra..
komp ispodprosjecan za danasnje pojmove, vrtim na low, igra izgleda odlicno i imam preko 60fpsa..
ostali iz tima imaju opake strojeve i drasticno cesce crasheve.. mislim da su svi redom nvidia tako da i ima neke logike..
dakle - slabija kanta + ati ftw :P
ono sto je meni daleko veci problem od crashanja je stravican netcode, odnosno x smrti kad sam vec 2 metra iza covera..
kako pisu za taj prvi client patch - rjesili su jedan :/ takav bug pa optimisticno cekamo sutra..
o samoj igri ne treba puno govorit, sama cinjenica da ljudi igraju unatoc toliko cestim crashevima govori sama za sebe..
osobno nisam "fps gamer", vec simracer :=, pa imam vec 70 sati igre..
samo mi je to potvrda da mi se kupnja isplatila..
|
Malo si omašio fudball.
Pitaj mrvu, Krvavog, Sonic1984 , itd dal im se ruši .
Od kad su izdali R8 patch opet probleli s rušenjem.
Na R7 je bilo super.
Zašto igraš na low ako ti je sve super? Ne vrti ti se kod snajpanja kad su sve teksture postale tekuce?
|
|