View Single Post
Staro 14.11.2013., 03:07   #665
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Neznam kako vam se da svađat oko gluposti.

Sami smo si krivi što igramo neoptimizirano smeće prvih 2 tjedna nakon izlaska. Pametna osoba će igru kupit nakom mjesec dana kad stignu 2 patcha.

Igru su izgurali prerano van i svima je to jasno. No bilo koja igra tolikog obujma će na početku imati bugove (navodno Arma3 i dalje ima milijun bugova, npr)
amen na ovo!

ja osobno imam u zadnja 2 dana minimalno crashanja..
imao sam ih prilicno sa 4gb rama, jako cesto se crashalo na loadinzima, pa sam uz uobicajene random crasheve u igri trpio i to + super dugi loadinzi (do 2 min).. ubacio jos 4 gb i ti su problemi nestali, loadinzi nemjerljivo brzi, crashanja na loadinzima vise nema, a u zadnja 2 dana i xx odigranih partija (cq, rush i dom 32 igraca) neznam ako mi se ijednom crashala igra..

komp ispodprosjecan za danasnje pojmove, vrtim na low, igra izgleda odlicno i imam preko 60fpsa..
ostali iz tima imaju opake strojeve i drasticno cesce crasheve.. mislim da su svi redom nvidia tako da i ima neke logike..

dakle - slabija kanta + ati ftw :P

ono sto je meni daleko veci problem od crashanja je stravican netcode, odnosno x smrti kad sam vec 2 metra iza covera..

kako pisu za taj prvi client patch - rjesili su jedan :/ takav bug pa optimisticno cekamo sutra..

o samoj igri ne treba puno govorit, sama cinjenica da ljudi igraju unatoc toliko cestim crashevima govori sama za sebe..
osobno nisam "fps gamer", vec simracer :=, pa imam vec 70 sati igre..
samo mi je to potvrda da mi se kupnja isplatila..
M.U.P. je offline   Reply With Quote