View Single Post
Staro 14.11.2013., 00:59   #664
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
@jopis ok,ja sam svoju na originu kupio ti??(vjerojatno na nekom tamo livom sajtu za 30€)Isto tako sam je proda za 6 dana nakon kupnje jer je copy paste smeče nedovršeno izgurano nasilu šta prije od strane smrdljivog EA kojem sigurno više ni lipe nedam...a ti si očito sretnik 1 od milion ljudi kad nemaš bugova i ne ruši ti se ni igra ni serveri (aka "ne laži više ovaj napačeni narod")a da si fanboy pa dobro to je svima jasno ipak je ovo tema od bf 4 tako da se to podrazumijeva,jer da nisi nebi je baš tako hvalio na puna usta u stanju u kojem je sad ,ja se samo nadam da ostali koji zalutaju ode ne kupuj igru odmah i sad i naprave grešku kao nas večina koji imamo problema sa igrom!(Ubuduće te molim da mi ne odgovaraš jer nečeš dobit nikakav feedback od mene.I da "dečec" definitivno sam siguran po tvojim komentarima i načinu kojim se izražavaš da ti mogu biti tata.
Igru preorderao na originu 2mj prije izlaska , premium na jednom keystoreu.
I naravno da je nisam vratio jer, očito nisi u stanju shvatiti, meni igra RADI, bez bugova i crashanja.
Ja nikog ne lažem jer nemam razloga, a to što je pljuvačima kao ti, lakše drobit neartikulirane gluposti, not my problem
Piše se neĆeš, a ne nečeš, smeĆe, a ne smeče, napaĆeni, a ne napačeni, itd..
Fanboy nisam, ali ako želiš dalje vrijeđati, a ne konstruktivno raspravljati, reci, postoje moderatori na forumu ako nisi u stanju bit normalan.
Ne znam kome možeš biti ili jesi tata, ali meni 1000% ne možeš biti ni po kom faktoru.
Nauči se argumentirano pisati, čitati SVE što se piše, ako nisi u stanju, forum nije za tebe, jer vidi čuda, postoje i ljudi suprotnog mišljenja....

Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Daklem da rezmiramo, BF4 u ovom trenutku ima nekoliko bugova ?
Neki imaju problema, a neki ne uopće, kako već rekoh ranije.

Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Nego recit vi meni, sa cime vozite letece naprave tipa avinjon, eliopter i slicno.
Ja sa misom jednostavno ne mogu (godine letenja su ucinile svoje, navika je navika), pa sam prikopca joystick, a sad razmisljam da spojim i XboX 360 kontroler i da letim sa njim.
Neka sugestija, iskustvo ?

Koji im je vrag bio da stave po difoltu obrnutu y os na joystick-u, od one koju koristi pravi avion ili barem prava simaulacija leta
Letim kao i u ranijim bf-ovima, miš-tipkovnica kombinacijom; imam logitechov joystick, ali letenje u bf-u je arkadno pa je jednostavnije letit na miš+tipke.
Obrnuta os nije problem, imaš u opcijama za promijenit

Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
BC2 nije infantry only.
@MAGARAC- probaj Obliteration ako nisi, najslicniji rushu iz bc2.
Di sam ja napisao da je bc2 inf.only?