Citiraj:
Autor Bart
Nekako mislim da je manja šansa da mi Huawei dođe neispravan ili poluispravan, sa Cubotom nemam iskustva dok me je jedan Huawei sasvim lijepo služio par godina dok mu nisam svojom krivicom oštetio display. Cubot nema 900Mhz frekvu na 3G, vozam se kojekud motorom pa bih volio da mi internet šljaka i po selima ili se neopravdano brinem. Veliki display mi treba da ne koristim naočale za svaku sitnicu jer me polako pritišću godine jbga.
Svaki savjet dobrodošao, nije hića.
|
Dobro si misliš,imam dva frenda sa huawei mobitelima i več dvije godine šljakaju bez ijednog problema,možda je slučajno,ali ja bi prije dao povjerenje huaweiu nego cubotu,brend koji je ovdje postao broj jedan zahvaljujuči članu "Ag007"

Sve opet ovisi naravno i o količini love koju je čovjek spreman uložiti u kineza,jer i kod njih vrijedi ona"koliko para toliko muzike"
Razmisli o Hongmi modelu od Xiaomi brenda,to je neki srednji stalež kineskih mobitela a prihvatljiv cijenom. Kvaliteta bi trebala biti na daleko višem nivou od ostale ekipe u tom cjenovnom rangu,ako je suditi po dosadašnjim iskustvima Xiaomi korisnika.